Nejnovější recenze ze sekce Filtry k objektivům
- Plní účel ochrany objektivu
Jsem spokojený. Mohl by být silnější magnet
Jsem spokojený. Mohl by být silnější magnet.
- Jo tak ten se mi moc líbí, pomohl mi vyřešit problém se sluníčkem (už jsem psal někde jinde). Doporučuji.
- Zatím jsem žádný neobjevil.
- neutrální barevné podání
- neutrální barevné podání
a
Kvalitní zpracování není co vytknout
- perfektní
- Dobrý poměr cena - výkon
- Kvalitní provedení
- Poslední stupeň až dva nelze použít, přes zorné pole jsou zobrazeny černé pruhy. I tak je ale rozsah pro běžnou práci dostačující.
- Works as it's supposed to :)
Fajn polarizačný filter za fajn cenu
Love it!
- tenký profil
- kvalitní zpracování
Kvalitní polarizační filtr české firmy je dodáván v praktické krabičce, umožňující pohodlnou manipulaci a je dostatečně bytelná na to, aby bylo možné ji bez obav i s filtrem hodit do batohu a nebát se o bezpečnost filtru.
Filtr samotný je hezky zpracovaný a velmi tenký. Druhá zmíněná vlastnost umožňuje jeho bezproblémové použití s širšími ohnisky bez výrazné vinětace.
Filtr funguje skvěle pro všechny scénáře od potlačení odlesků vodní hladiny po focení lesních scén po dešti. Výborný i pro lepší prokreslení mraků a oblohy.
Při fotografování scén s oblohou je nutné, stejně jako u jakéhokoliv jiného polarizačního filtru, dbát jisté opatrnosti při použití širších ohnisek, aby bylo podání oblohy konzistentní - může dojít k nerovnoměrnému podání barvy modré oblohy. To ovšem není vada produktu, ale vlastnost CPL obecně.
Dobrá cena
- cena plus výkon
Kvalitní ochrana objektivu
- Velmi kvalitní
- Pochopitelně cena
- dobrá kvalita za přijatelnou cenu
- žádná
Používám tento filtr už tři roky k plné spokojenosti. Velmi dobře řešené odlesky, velmi dobře se čistí a odpuzuje nečistoty.
Haida ochranný Slim 49 mm
Přidáno: 8. června 2024
(naposledy upraveno 8. června 2024)
Zakoupeno v Megapixel.cz
Spokojenost
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »