Nejnovější recenze ze sekce Filtry k objektivům
- Možnost regulace, flexibilita použití v různých světelných podmínkách.
- Kvalita a cena
U firmy VFFOTO objednávám opakovaně.
výhodná cena
výhodná cena. V porovnání se srovnatelnými filtry jiných výrobců vychází výhodněji.
- Výborná úroveň polarizace
- Kvalitní konstrukce.,
- Velmi příjemný chod otočného prstence pro nastavení polarizace.
Nejsem žádný profesionální fotograf a je tudíž možné, že jsem nějaký nedostatek přehlédl. Rozhodně mne ale reálný poměr ceny a kvality velmi příjemně překvapil.
- jako ochrana objektivu
Ochrana objektivu.
- Super
Kvalita a cena, super, nezkresluje, nasazen na RF 70-200 f4, perfektní, naprostá spokojenost.
- vypadá jako kvalitní, neošizený filtr
- slim rámeček
- měl by mít jedny z nejkvalitnějších vrstev
- ve srovnání se značkovou konkurencí přijatelná cena
Pořizován na vysoce kvalitní f/1.4 objektiv s vysokým rozlišením, takže jsem chtěl něco lepšího. Vzhledem k tomu, že mám se značkou zkušenost, tak jsem sáhl "na jistotu". Tento filtr "nano" je v nabídce VFFOTO nejvyšší prémiová řada a věřím, že bude sloužit dobře.
- Cenově dostupný
- Funguje
Poměrně silný variabilní ND filtr s lineárním a přesným chodem. Funguje, mohu jen doporučit.
All is good ! Thank you
Velmi precizní a kvalitní produkt.
Kvalitní zpracování, mosazná obroučka se nekousne jako hliník, vychytané, pevné a skladné pouzdro. Opticky filtr funguje jak má.
- Dělá to, co má
- Velmi nízká cena
Co napsat. Vůbec bych se nebál a koupil.
Cenově dostupný polarizák. Je potřeba vzít v potaz, že efekt polarizačního filtru může být pro někoho lehce klamavý.
- kvalita
Perfektní!!!