Nejnovější recenze ze sekce Filtry k objektivům
Rozumná kvalita za dobrou cenu.
Haida PL-C NanoPro MC 52 mm
Přidáno: 10. listopadu 2023
(naposledy upraveno 10. listopadu 2023)
Zakoupeno v Megapixel.cz
- Mám co jsem chtěl
Viz vyse.
- krásné fotky
- bez barevneho zkresleni
Chová s jak jsem očekával
Hoya Protector Pro1 62 mm
Ladislav
Přidáno: 3. listopadu 2023
(naposledy upraveno 3. listopadu 2023)
Zakoupeno v Daganet s.r.o.
Mám dva filtry Hoya a zatím bez výhrad.
Filtr působí velmi kvalitně. Bohužel jsem ještě neměla příležitost ho vyzkoušet. Jediné co bych vytkla je ta krabička, co nedrží pohromadě, takže mi filtr v batohu vypadává ven. Zkoušela jsem ji alespoň stáhnout gumičkou, ale kvůli nepraktickému tvaru na ní gumička nedrží. Budu si muset koupit jinou.
Ochrana objektivu.
Elementrix ND 8x přechodový 58 mm
Přidáno: 31. října 2023
(naposledy upraveno 31. října 2023)
Zakoupeno v foto-eshop.cz
Komunikace s obchodem na 1*. Rychlé dodání a slušné ceny.
- o žádné nevím
- solidní kvalita vzhledem k ceně
- antireflexní vrstvy
- optické sklo (ne plast)
Filtr používám k odstranění reflexů a dalších vylepšení snímku při focení hlavně architektury, jsem s ním spokojen, dříve jsem používal jinou značku , ale na jiném fotopřístroji, tento filtr ještě musím pořádně vyzkoušet, mám jej zatím nový, ale co jsem zkoušel je dobré, můžu doporučit
Filtr byl k objektivu Tamron zakoupeném v akci, používám jej jako ochranný, ale většinou mám k mé práci místo něj filtr polarizační. Ale i tak můžo jen doporučit
- Kvalitní produkt za solidní peníze
- výborná ochrana objektivy
zatím malé zkušenosti, ale filtr se zdá být v pořádku, hlavně dobře drží na adaptačním kroužku a neodpadává, jen se musí opatrně manipulovat se sluneční clonou při jejím nasazování nebo sundávání
dobrá cena
Špičkový filtr na špičkový objektiv
Kvalitní produkt