Nejnovější recenze ze sekce Filtry k objektivům
- poměr cen/kvalita
- nahradí více ND
- rychlé použití
- kvalita zpracování
- obrazová kvalita
- mám již v několika průměrech a 100% spokojenost
- měl jsem obavy z univerzálnosti, ale nakonec je to obrovská výhoda
- kvalita obrazu
- rozsah ND je naprosto dostačující
JEDNODUCHOST...
- Čírosť optického skla, kompaktnosť a fyzikálne vlastnosti povrchovej úpravy skla, ľahká manipulácia pri aplikácii filtra na objektívy
Vše v pořádku
Zdá se, že je fakt skvělý, protože po našroubování o něm nevím :-)
- super cena
- kvalitný materiál
- ľahká manipulácia
- skvelá kvalita obrazu
- nič
Dlho som hľadal nejaký ND filter 2-32 a zároveň som potreboval Black Mist filter na zmäkčenie svetla.
Namiesto toho aby som vyhodil 130 eur za 1/4 Black Mist filter a ďalších 130 eur za ND filter to tento produkt vyriešil za 76 eur.
Skúšal som značkové filtre od značky Nisi ktoré sú 2-3 krát drahšie ale na kvalite obrazu som to nespoznal a sú to zbytočne vyhodené penize.
- design
- hmotnost téměř nulová
- až moc tenký pro krytku objektivu
Kvalitní filtr za dobrou cenu
- Funguje jak má
Splňuje co má za rozumný peníz.
- Asi nejlepší filtry na trhu.
- je brzo
- neznám
Je brzo na hodnocení
Skvělý filtr v nekompromisní kvalitě za rozumnou cenu.
- Ochrana objektivu.
UV filtry využívám na ochranu objektivu a s filtry Hoya mám dobré zkušenosti.
Perfektní provedení a funguje výborně, provedení je Slim takže bez vinětace na FF 20 mm.
Výborné mechanické provedení, ND i C-POL fungují perfektně, jen by bylo dobré do popisu přidat že je sice závit objektivu 67 mm, ale musí se na něj nasadit krytka 72 mm. Díky této konstrukci ale není žádná vinětace v extrémních rozích, zkoušeno na FF 20 mm objektivu.
- Hodí se mi tzv. "do krámu". Je to co jsem potřeboval, UV filtr, ochrana čoček objektivu a ještě za dobrou cenu.
- O žádné zatím nevím.
- Filtr se mi nějak hodně "kouše" v závitu (mám Sony DSC-RX10M4).
- Nastavení nejvyšší polarizace je v terénu složité, na kroužcích jsem z boku nenašel žádné značky jak je obvyklé na filtrech jiných značek, takže je to zatím pouze "pocitové".
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »